Operation… igen!

Så var det dags igen, för nästa operation. Inget farligt och inte särskilt allvarligt alls. Undrar vad mina operationer kostar samhället i sjukvårdskostnader? Hm! Tja, jag har ju i och för sig varit med och betalat in pengar dit och den som behöver skall få. Jag är tacksam över att jag får mina behandlingar. Jag har också en rätt hög tilltro till att de vet det rätta sättet att behandla mig på. Jag vet att det finns stora skillnader hur man tas om hand om eller inte tas om hand. Jag känner att jag är på rätt sida om staketet i alla fall.
Nu är jag härligt svidande på kroppen av Hibiscrub. Idag blir det med lokalbedövning. Jag tänker INTE titta på vad de gör! Hoppas, hoppas att det går bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.