Tvättmaskinen…

Jag fick tillbaka pengar på skatten i juni. Jag tänkte att de skulle bli till en ny tvättmaskin på landet, för den jag har läcker och är väldigt gammal. Men… pengarna tog slut, innan jag kom till tvättmaskinsaffären. Nå, så klarar jag mig ett år till, tänkte jag. Det gör inget om den läcker.
Jag tvättade trasmattan i köket i torsdags. Det gick bra. Sen tvättade jag mina danska tröjor och lite till igår, men… centrifugen kom aldrig igång. Luckan öppnades inte hur jag än prövade olika sätt. Jag bröt upp luckan med ett järnrör till sist. Så brast glaset.
Nu har jag ingen tvättmaskin. Och inga pengar till en ny tvättmaskin. Det gör inget. Jag klarar mig utan ett tag.
tvätt Tvättmaskin

2 svar på ”Tvättmaskinen…

  1. Din tvättmaskin gillade tydligen inte trasmattan…

    Av alla maskiner som jag har är nog tvättmaskinen den som jag inte skulle kunna vara utan.

    Men du behöver den kanske inte förrän till nästa år…

  2. Nej, där gick gränsen tydligen. Fast maskinen var nog 16 år gammal med, minst. Det var dags att ge upp. Först bygga resten av avloppet bestämde jag raskt i eftermidddags, sen en ny tvättmaskin. Då kan det dröja. Jag bara skrattar åt allt. Så är det bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.