Vad doktorn sa:

”Det är ingen fraktur, det kan vara en spricka. Du får röntga foten på tisdag om du inte är bättre på måndag. Smörj in det onda med Orudis gel, ät Voltaren och Alvedon. Linda in foten i bandage. Låna en krycka, för att avlasta. Om det är en inflammation, så blir du bättre av det. Och har du en man, kan han pussa och smeka foten.”

Va? Jag trodde först att jag hörde fel…. ha ha ha… Jag bad henne skriva ut ett recept på en man, men det kunde hon inte. Inte till sig själv heller. Det var ju synd. Hon visade mig grodan hon hade fått av sina arbetskamrater, som hon skulle pussa och den skulle bli en prins. Det hade inte funkat hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.