Bilder:

Nu så här på natten, efter en fin grillkväll här på skolan, ska jag passa på att sätta in bilder från min resa.
Micke vilar. Micke under bokträdet
Jag reser först till Borås och hälsar på Micke. Här ligger han bredvid ett konstverk som nyligen installerades vid Borås bibliotekshögskola. Sen sitter han vid samlingspunkten strax bredvid, det måste ju vara ett bokträd just här. Vad annars?
Danmark i sikte. I Limfjordstunneln.
Jag åker vidare mot Göteborg och med Stena Danica. Så syns Fredrikshamn och Danmark äntligen. Snart framme! Jag kör direkt söderut, mot Århus. Här är Limfjordstunneln.
Risskov. En bok.
Vägen från Sansestormerne, där vi bor, till Århus universitet, går genom en mycket vacker bokskog som heter Risskov. Här är ett bokträd. Det är ett mäktigt och vackert ljus som silar ner.
Sansestormerne. Vägen utanför.
Här är hushållsskolan Sansestormerne, en efterskole, där vi bor. Det är ett lugnt och stilla område, med många vackra stora hus runtom. Havet ligger några kilometer bort, nerför en lång backe. Där svischar jag ner varje solig varm dag och badar. Eller om jag ska cykla till stan, så tar jag helst också den vägen utmed strandvägen.
Havet. Stranden mot byn.
Havet är allra, allra bäst. Så här ser stranden ut i riktning mot storbyn (stan alltså).
Jag! Min pyramidsten.
Första kvällen på stranden är alltid magisk och fylld av glädje. Så här glad är jag också ibland! Jag hittade en fantastiskt vacker sten, som en pyramid, i sanden.

Det är lite pyssligt att sitta och fixa med bilder. Det kommer mera senare. Datorn och hemsidan kommer lite i andra hand här. Först och främst är danskan, lektioner, läxor, mat, cykling och bad. I alla fall för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.