Fel dag.

Varför blir det så fel ibland? Varför känns allt så meningslöst och trist då? Jag är inte glad alls. Sjuk fortfarande, fast jag jobbade idag. Håller nog på att få bihåleinflammation. Det är inte bra att gråta då. Ser inte riktigt glad ut heller. Några undrade hur det var med mig. Bra att kunna säga att jag är sjuk då.
Idag är jag ledsen. Olycklig. Ingen bra dag.

4 svar på ”Fel dag.

  1. Det är klart att man inte kan vara glad om man håller på att bli sjuk! Bättre att du är hemma då och sköter om dig så att du blir frisk.

    Kan faktiskt vara skönt att vara hemma när man vet att alla andra jobbar. Man kan ju ta sig tid också att titta in till sina bloggvänner och skriva kommentarer utan att ha dåligt samvete.

  2. Ja bloggvänner är bra att ha! Tack! Men jag mår inte bra av att vara hemma ensam och dessutom inte helt frisk. Jobba, jobba, jobba bäst.

  3. Känner igen det där.. med att inte må bra att vara ensam hemma. Det är då man snarare kastar runt sig själv ner i det mörka och gottar sig i det. Man behöver komma ut och bort och få möten och förströelser och saker som får en att tänka på annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.