Att göra det jag ska.

Jag börjar dagen med att läsa läxor. Jeppe på berget, akt 1 och 2, på danska. Så duktig jag är! Skulderklapp! Jag har lite att göra innan jag ska bli fotad. Känner mig som en Top Model, fast utan den där staben bakom, som sminkar och stylar. Och jag betalar absolut inte nittiofem spänn, för att köpa ett stift med hudfärg för att täcka över den röda pricken på kinden. Den kanske fotografen kan retuschera bort sen. Fast han verkar inte vara en sån som vill dölja skavankerna, tvärtom. Jag har sett en del av hans bilder på hemsidan han har.
Det är andra gången som jag ska bli fotad. Första gången var till ett reportage i en veckotidning. Jag har tappat bort den tidningen. Förr i tiden var sånt viktigt att ha och spara för mig. Inte längre. Nu är det kanske mer upplevelserna jag sparar på. Inte resultatet. Jag gör saker och sen går jag vidare. Nå, inte alltid.
Jag har beställt båtbiljett till Danmark med, i slutet av juni åker jag på sommarkurs i Århus. Men vem tar hand om kisse? Det är inte klart än. Och han som är så gullig, snäll och kelig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.