Suckar!

Jag behöver verkligen distrahera mig idag och tänka på annat. Hur kommer det sig att jag väljer så onödiga saker att göra då? Jag skurar badrummet så att jag får plaska med vatten. Tvättar min nya blus. Och lite annat. Istället för att läsa läxor. Och ordna med bilder från skolan. Diska. Dammsuga. Göra nytta. Såna urtrista saker. Vad är i förgrunden då? Helt andra saker. Å, kunde jag inte finna en älskare till mig snart? En som jag kunde vara kär i? Sånt tänker jag hellre på. Väsentligheterna!

4 svar på ”Suckar!

 1. När jag är deppig och behöver tänka på något annat så brukar jag skriva eller göra något annat kreativt. 🙂 Eller så ser jag gamla såpor på DVD. 😉

 2. Hej Bimbo Boy! Kul namn! Tack för dina ord. Men! Jag har skrivit så mycket så jag är helt slut i skrivarmen. Tvn står på ofta. Jag ger ut en diktsamling i höst. Jag tycker jag är kreativ. Men det räcker liksom inte ibland. Ibland(rätt ofta) vill jag bara klaga. Och sucka! Jag är konstant deppig när det gäller min saknad av en man jag kan vara kär i. Gärna dansk. Och spännande. Och vacker i mina ögon. Och kär i mig. Bara så.

 3. Jag läste Bodil Jönssons ”Tio tankar om tid” för ett tag sedan. Där delar hon in saker att göra i 1/ lätt och roligt
  2/lätt och tråkigt 3/svårt och roligt 4/svårt och tråkigt. Vilket väljer man först? Jo, lätt och tråkigt – för då tycker man att man i alla fall gör någon nytta. Diska och städa är ju typiskt lätt och tråkigt!

  Ofta är det ju så att man hittar på mängder av saker att göra för att slippa göra det som man egentligen borde – öva in ett nytt svårt musikstycke på orgeln eller skriva färdig sin uppsats…

  Den där mannen som du drömmer om kommer säkert en vacker dag ska du se – när du minst anar det. Och han kanske varken är vacker eller dansk – men snäll och rar och trevlig. Det räcker långt!
  Kram/Ingrid.

 4. Hej Ingrid! Jag minns inte just det avsnittet från den boken. Jag minns det om ställtid. Det använder jag mig av.
  Vacker eller inte, är en högst subjektiv åsikt, han måste helt enkelt vara vacker för mig, helt säkert så.
  Jag vet inte om jag direkt tänder på de orden snäll, trevlig och rar. Jag är inte alltid snäll, trevlig och rar. Varför ska han? Spännande är viktigare. Och att han får mitt hjärta att dunka.
  Å, vad jag bråkar med dig. Men jag kan bara inte hålla med dig om detta.
  Men här är en kram tillbaka!
  Dana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.