1 april.

Det blir inget bloggat idag. Inget än i alla fall. Jag har inga djupare tankar om något. Inte heller något ytligt om vikten eller frukosten eller sånt heller. Har bara en läskig dröm i minnet. Nåt att glömma bort igen. Inget att bry sig om. Undrar vad kött i en dröm kan betyda. ”Allt kött är hö.” En kattstek då? Nej, usch!
Jag är bara i huvudet när jag vaknar. Sover sinnena fortfarande? Är kroppen avstängd, öppnar sen kanske? Antagligen. Nej, idag bloggar jag inte. Obs! Inget lurande här inte!

2 svar på ”1 april.

  1. Kanske drömmen betydde att du var hungrig och ville ha någon saftig biff eller så att äta. Du som är lärare behöver väl inte bekymra dig över att ha något att skriva i bloggen. Det händer ju alltid en massa i skolan. Men jag håller med dig, det är inte alltid som man har lust att skriva något.

  2. Inte vill jag äta katt!!! Mitt aprilskämt blev att jag skrev ändå. Och visst, ibland, har jag inte lust att skriva något. Ingen/inget tvingar mig heller. Skönt! Snart reser du väl iväg antar jag? Hoppas du får en riktigt god tur till Capri!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.