Behöver ny mobil.

Jag är hemma igen. Äntligen ett juste bredband med signalstyrka ”utmärkt”. Jag måste verkligen göra något åt uppkopplingen på landet. Men vad? Telia för alla är segt och kostar för mycket. Kan bara vara uppkopplad ibland. Typ varje timme sådär. Jag behöver en ny mobil med. Eller nytt batteri. Nu kan jag bara prata tjugo minuter, sen är batteriet slut. Undrar hur det fungerar med en mobil med bredband till. Hm… Och skulle jag klara av att hantera en mer avancerad telefon? Det är inte så att jag längtar till att förändra min värld av teknik. Jag är usel på det. Vill helst att allt ska vara som det är. Och det fungerar ju inte bra längre.
Får se om jag kommer till skott före sommarlovet. I min takt med ny teknik lär det ta tid. Elva veckor har jag på mig. Sen är det sommarlov. Elva veckor bara? Det är ju ingenting! Skynda skynda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.