Lite av varje:

Vad har hänt med min danska tv-kanal ikväll??? Jag bara ser svart i rutan där. Och jag är alldeles för trött för att ordna med det. Orkar inte ringa supporten. Orkar inte starta om boxen. Orkar knappt något. Äter påskägg bara och får ont i magen.
Snart kommer Mike. Hoppas han vill dricka lite te med mig. Sen behöver jag sova. Måste vara alert för besöken ute på en skola i morgon. Sen ska jag och några till busa lite med Gullefjun för alla våra elever. Vi har inte hunnit öva bara. Det får bli improviserat. Allt går! Sen har jag massor att fixa klart i morgon. Jag får inte gå på påsklov förrän allt är ordnat, har jag bestämt alldeles själv.
Idag har jag lärt mig något om parallellprocesser. Det var en riktig aha-upplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.