Små detaljer.

Vad ska jag göra idag då? Jag behöver tänka igenom dagen som kommer och skriva min lista över viktiga saker:
-jobba
-åka hem
Nej, nu skojar jag. Så skriver jag inte idag. Lite mer detaljerat blir det.
Och det är ingen risk att jag glömmer bort att jobba och åka hem. Däremot måste jag hitta mina viktiga papper som jag har förlagt på ett säkert ställe. Måste ringa runt och bestämma tider för besök. Måste ta tag i en möbelbeställning. Dagarna bara går och andra saker tar plats, istället för viktiga saker som också måste göras.
Dessutom längtar jag efter att känna mig skapande. Visst finns det väl någon dikt eller sång som är på väg fram i mig? Eller se en bild som bara måste målas. Eller är det kaklet som ska sättas upp snart? Något är det som pockar i mig och vill ta plats. Inte bara jobb och vardagligheterna hemma. Dessutom behöver jag skriva mera.
Antagligen är det en otillfredsställelse jag känner, både hemma och på jobbet. Många små detaljer som behöver ordnas med, innan jag kan gå vidare igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.