Jag är utbytbar.

Idag har jag mycket framför mig. Jag har en svår uppgift att göra på jobbet och en muntlig redovisning ikväll av en danskauppgift. Språk och språkvariationer ska jag visa på. Kommer jag klara det? Har jag förberett mig ordentligt? Antagligen inte. Men jag behöver göra uppgiften medan jag har den aktuell i mitt huvud. Så mycket annat behöver ta plats där. Det värsta som kan hända är att jag inte blir godkänd, då får jag väl göra om den.
Jag har en oro för jobbet. Vissa chefer vill utöka mitt jobb och ge mig jättemycket mer att göra. Det vill inte jag. Att få 30% fler elever och inte hinna allt och inte orka vara skapande? Vad är det för liv? Ska jag vara tvungen att sluta igen på grund av en omöjlig arbetssituation? Vad ska jag göra då? Jobba i affär kanske? Flytta? Jag vet inte. Jag vet bara att ingen av de cheferna bryr sig om vilka talpedagoger som finns i verksamheten. Behövs just jag? Till vad? Jag är utbytbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.