I Danmark, dag 6, på väg hem.

Det var fullt hus av damer i natt på vandrarhemmet. Jag sov bra ändå. Sista timmarna i Köpenhamn tillbringade jag på Glyptoteket, mitt favoritmuseum av alla tror jag. En tavla berör mig särskilt idag. Den ska jag skriva om sen.

Här är en videosnutt av statyn ”Kysset” av Rodin som finns på Glyptoteket i Köpenhamn.

Nu ska jag hem och tvätta, träffa kisse, börja övningsköra, bada i mitt badkar, se på tv, jobba. Med mig hem har jag lite whiskey och gin, honungsvåfflor – ett nytt beroendeframkallande inslag i mitt liv, lite godis, med betoning på lite, ett nytt nattlinne, en cd-skiva, en bok om skagenmålningarna jag såg och två romaner på danska. Framförallt har jag mött flera trevliga och rara människor. De har varit de mest viktiga för mig på den här semestern.
Jag har däremot inte mött någon ny kärlek. Så, nu vet alla det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.