I Danmark, sista kvà¦llen dag 5.

Jag kostar på mig en hel timme framfà¸r datorn denna sista fredagskvà¦ll i Kbh. Det kryllar av danskar framfà¸r tvn hà¦r bredvid, de tittar på sin variant av Idol.
Jag har fått sms från min syster och mina kà¦ra arbetskamrater idag. Vad de à¦r roliga och rara. Jag kommer gà¦rna tillbaka till jobbet på måndag. Jag har med mig något litet till dem. Något som jag aldrig sett i Sverige. Något att skratta lite åt. Men den stora chokladkaninen som jag tà¦nkte ta med till skolbarnen, fick vara kvar i affà¦ren. Den hade blivit krossad innan jag ens hade kommit på tåget. Nà¦sta gång vill jag ha bilen med mig. Då ska jag kà¸pa det och det och det och det… Annars à¦r det inte så mycket jag har handlat. Jag letade mest i affà¦rerna och kom tomhà¦nt ut. Bra fà¸r min ekonomi. Och jag har à¦ndå tillrà¦ckligt att slà¦pa hem. Tung packning. Puh!
Inte kom jag till att se inspelningen av Aftonshowet på Rådhuspladsen. Inte har jag simmat heller. I morgon går jag på Glyptoteket innan tåget går. Det blir lagom. Hoppas jag kan stà¦lla ifrån mig bagaget dà¦r. Annars blir det svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.