I Danmark, sista kvællen dag 5.

Jag kostar på mig en hel timme framfør datorn denna sista fredagskvæll i Kbh. Det kryllar av danskar framfør tvn hær bredvid, de tittar på sin variant av Idol.
Jag har fått sms från min syster och mina kæra arbetskamrater idag. Vad de ær roliga och rara. Jag kommer gærna tillbaka till jobbet på måndag. Jag har med mig något litet till dem. Något som jag aldrig sett i Sverige. Något att skratta lite åt. Men den stora chokladkaninen som jag tænkte ta med till skolbarnen, fick vara kvar i affæren. Den hade blivit krossad innan jag ens hade kommit på tåget. Næsta gång vill jag ha bilen med mig. Då ska jag køpa det och det och det och det… Annars ær det inte så mycket jag har handlat. Jag letade mest i affærerna och kom tomhænt ut. Bra ør min ekonomi. Och jag har ændå tillræckligt att slæpa hem. Tung packning. Puh!
Inte kom jag till att se inspelningen av Aftonshowet på Rådhuspladsen. Inte har jag simmat heller. I morgon går jag på Glyptoteket innan tåget går. Det blir lagom. Hoppas jag kan stælla ifrån mig bagaget dær. Annars blir det svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.