I Danmark, dag 2 fortfarande.

När jag var på väg ”hem” till vandrarhemmet, kände jag oviljan att bo med ”den tossede dame” igen. Jag ska göra det en natt till ok, jag har markerat mitt utrymme, genom att flytta på hennes saker ovanför min säng och jag har lagt en broschyr på bordet. Jag ska INTE bo med henne mer än den här natten med. Jag byter rum sen, jag känner mig inte trygg där helt enkelt. Jag har bara inte råd med två dyrare nätter. En natt till där måste gå.
Nå, bra saker då??? Ser jag dem?
Jo såklart har jag haft det himla bra också. Jag har vandrat i en bokskog och sett havet tillsammans med en god vän, ätit sill och druckit snaps. Vad kan väl slå det? Tja, att gå där i den vackra naturen och ha batterier som fungerar i kameran hade ju varit ett snäpp bättre. Och så gick tiden alltför fort bara.
Skönt att jag har min dator med mig och att det finns trådlösa bredband i luften. Datorn är en stor del av min trygghet när jag är ute på äventyr. Här kan jag prata med hela världen konstigt nog. Och den som har lust kan lyssna och kommentera. Här finns inget tvång. Bara ett erbjudande.

På tal om erbjudande, en dansk talepedagog hämtar mig här i morgon förmiddag. Vi ska prata om våra jobb nån timme och kanske får jag möta ett par av hennes elever. Jättekul! Det ser jag verkligen fram emot. Det er da rigtig, rigtig godt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.