Viktiga brev för min framtid.

Brev. Idag postar jag två viktiga brev. Det ena går ner till Skåne, till förlaget. Det är ett kontrakt. Jag ska ge ut mina kärleksdikter där. Jag hoppas att det kommer att bli riktigt bra och att dikterna kommer ut i september.
Jag kan inte riktigt förstå att det äntligen ska hända något. Jag har väntat så länge på det här. Jag ser verkligen fram emot att vara med i processen att göra dikterna och sångerna till en liten bok.
Så blev det inte sen. Det var ett jävla skitförlag jag skrev kontrakt med. Så var det med det.

Det andra brevet är en ansökan till en tre veckor lång danskakurs, i Århus, i sommar. Hoppas jag kommer med. Vi är några stycken från kurserna jag gått som söker, skönt att känna några innan. Det är bra för mig att inte vara ensam hela sommaren. Jag hoppas kunna bättra på min talade danska. Visst känner jag mig orolig att göra något sånt här. Tre veckor är en lång tid borta för mig. Och så ska jag klara av studierna där med. Det är inte frågan om att ha semester. Bara lite. Jag vill gärna ta mig en tur till Esbjerg och titta på skulpturerna ”Mennesket ved havet” också.

Så två stora saker har jag framför mig. Allt började med, ja vaddå? En längtan?
Oavsett vad, just nu blir det här min väg att gå. En överväldigande känsla fyller mig, inför vad som kommer hända i närmaste framtiden. Hjärtat dunkar. Jag andas annorlunda. Jag tycker alltihop känns rätt så märkligt. Jag känner både spänning och oro.
Idag tar allt fart på allvar med två brev. Var det slutar vet jag inte. Inte med inre frid och ro just idag i alla fall. Kanske sen då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.