Muminmuggar 4.

beskrivning

Min samling av muminmuggar har blivit ännu större sen 2007 och 2010 och
2014.

Nu är det dags för överblick igen. 22 muggar. Jag behöver inga fler. Och de nya som har kommit känns så konstiga. Tur att vintermuggen för 2019 är på det gamla stuket. Men det får nog bli den sista, sen har jag inte plats i köksskåpet.
Nu dricker jag te ur den ena efter den andra. Alla ska få sig en slurk ur sig. Och en diskning i diskmaskinen. Behövs en ordentlig genomgång.
En har en spricka. En annan är ganska repig inuti och utanpå. Annars är de flesta i gott skick. Fem är vintermuggar, tre är sommarmuggar. Resten är olika figurer. Lilla My finns på några stycken. Jag har inte gjort någon lista. Om jag inte har något att göra en dag, kanske jag gör en. Fast jag har annat att göra. Muggarna är som de är. Och jag är fortfarande glad i dem. Mina barn har också muminmuggar. Undrar vilka? Ska be dem skicka bilder.

Vilka föreställer de egentligen? På Wikipedia går det att läsa om alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.