Sommararbete!

Stressen från jobbet har inte släppt än. Fortfarande är jobbet det första jag tänker på när jag vaknar. Suck!
Idag var det lite dramatik mitt i frukosten. Leif upptäckte spanarbin som undersökte det gamla biboet under taket hos oss. Fast Leffe hade täppt till ingångar i somras, hittade de en väg in. Snabbt som sjutton klev Leif upp på brandstegen och sprutade in latex så långt han nådde. Sedan iväg för att köpa den långa stegen vi hade behövt köpa redan för fyra år sedan. Nu gick det inte att skjuta upp det inköpet. Leif upp igen och fortsätta täppa igen hålen och se, bina förstod att det inte var ett ställe att boa på längre. Doften av honung finns säkert kvar i flera år till. Det är den doften som drar dit dem.
Jag fortsätter att småpyssla, hallen fick sig en duvning idag. Tapeter smutsiga som bara den åkte ner ihop med pappen bakom. Nu är det brädväggarna som syns. En stor förbättring faktiskt. Hatthyllan har jag tagit bort lite färg på och den blir kanske målad i engelskt röd linoljefärg. Vardagsrummet är tömt på målarjox och ny målarateljé blir hallen uppe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.