Ett kul återseende.

Jag har återfunnit en ute på nätet, som får mig att le. Det är Göte Bà¸rge som har bott i Köpenhamn och som startade SASS, för svenskar på andra sidan sundet. Nu har han flyttat hem till Sverige och börjat blogga på Denna sidan sundet.
Jag uppskattar att läsa saker med humor. I mitt eget rätt så humorlösa liv, behöver jag skratta åt det ena och det andra. Jag tycker ju om att skratta!
Andra sidor som kan få mig att dra på munnen är Tjuvlyssnat och Roliga skyltar. Också Stationsvakt är en uppskattad blogg för mig, inte för att den är så rolig numera då, mer knäpp och läbbig, jag fattar inte hur han hittar sånt som munnar till ögon t ex. Jag har aldrig förr ens tänkt tanken att sånt går att göra bilder av. Blundande munnar… läskigt…

9 svar på ”Ett kul återseende.

  1. Det hade jag ingen aning om. Sån oskyldig bloggare är jag. Tack för upplysningen!

  2. Så finns där en positiv ömsesidighet… I like.
    Gott nytt bloggår!

  3. Oj vad du skriver bra! Du rör nog om i bloggvärlden rätt så bra kan jag gissa. Vad jag blir avundsjuk! Vill sluta skriva nu. SKA ALDRIG MER skriva nu. Jag blir en fotoblogg istället!

  4. Nej, vi kan bara vara de vi är, i alla fall jag. Tur att jag skojade då. Jag fortsätter skriva! Och en vacker dag är jag väl proffs jag med. Till hösten kanske? Och du kan visst mäta dig med honom, inte ha dåligt självförtroende nu, Göte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.