Äntligen är mötet över!

Jag är fortfarande så upprörd så jag skakar av att det blev fel på elementuppsättningen här hemma förra veckan. Idag kom chefen för Sofia Rör och tillsyningsmannen för fastigheten hit och tittade. De håller ihop såklart. Jag hade mig själv, Gud och andras goda tankar med mig.
Felmonterat element.
De ser inte det estetiskt fula i att ha element närmare fönstret än golvet.
De säger att det är inget fel tekniskt sett.
Och värst av allt tycker jag det är att höra att rörmokaren Stefan som var här, inte erkänner till sin chef Per, att vi har pratat om att skrivbordet skulle in mot väggen och lådorna gå att dra ut, annars skulle jag flytta lådorna till vänster sida. Vad fegt att inte kunna stå för att han inte lyssnade på mig. Och chefen ”vet” att han talar sanning…
Jag vet i alla fall själv vad jag har sagt och nästa gång ska jag skriva papper på sånt som är viktig information och se till att den andra parten skriver på, annars får de inte jobba i min lägenhet.
I nästa vecka kommer de och flyttar elementet. Jag ska se till att vara hemma då. Det är bara så. Det blir flyttat åt sidan och kommer sitta ocentrerat under fönstret. Kan jag leva med det då? Jag vet inte. Annars låter jag ta bort det igen och struntar i att ha element där. Bara proppar igen rören då. Och Sofia Rör får sen aldrig mer komma in i min lägenhet. Det blir vi nog båda parter glada åt.
Så får det bli och därmed basta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.