Ny vecka igen!

En ny vecka står för dörren, innan jag ens fattat att förra veckan tagit slut. Sällan har jag upplevt en mer intensiv söndag som igår. Och den var så bra, så bra. Och lördagen var den bästa jag haft på länge. Min dotter var här och vi handlade, åt middag, bakade och såg på Törnrosa. Och jag har bakat bullar och kakor, fått hjälp att få igång fasta datorn, pratat med mina bröder, översatt, läst lite danskaläxor och annat.
Nu är det nya sidor att vända i veckans bok. Det som står mest för dörren är imorgon, då det blir elementsyn hemma hos mig. Två karlar kommer och ska titta på mina element och bestämma om det är fackmässigt gjort eller om jag ska få dem flyttade nedåt golvet till mer och bort så att mitt skrivbord får plats igen i hörnet.
Bäst att inte oroa mig i onödan för det. Fast jag gör det. Jag hade verkligen behövt ha någon stark man här till hjälp att hålla i mig, så att jag inte flyger på någon av dem i ren ilska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.