Bella Förlag.

Den uppmärksamme läsaren, ser att det tillkommit en ny rubrik här ovanför. Mitt bokförlag ligger vilande och det har inte hänt något där på flera år. Hemsidan tog jag bort nu under våren. Jag vill ändå ha kvar förlaget, utifall att jag skriver en ny bok. En dag kan det ske under. Mirakler. När jag har tid att skriva och har något att säga, som vill ut.

beskrivning

Namnet Bella är delvis från blomman Bellis Perennis, som blommar så fint i gräsmattor, väldigt vanligt i Danmark. Inte helt ovanligt i mellersta och södra Sverige heller.

Igår kom en beställning på boken och jag blev glad för det. Hoppas det är en godhjärtad människa som köpt den. Jag fick i alla fall energi att göra en egen sida för förlaget här.
Jag har ett litet restlager kvar. Det skulle vara fint att få den utsåld. Det kan ske under. Mirakler. Vem vet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.