Det spännande slutet ikväll!

Ikväll kl 20 kommer upplösningen av den danska kriminalserien Forbrydelsen på DR1.
I Danmark tittar nog alla som kan och får. Det kan bli tittarrekord där. Och vad gör jag då? Jag ska titta såklart! Jag drar ut jacket ur telefonen och kryper upp i soffan för att titta. Ingen risk att jag somnar just då!
Somnat framför tv:n har jag annars gjort flera gånger den här veckan. Precis innan programmen slutar sover jag och missar alla slut. Jag är helt hopplös. Jag behöver nog spela in allt jag tittar på. Det känns så dumt att titta på en lång deckare och sen missa slutet. Det tar bara en sekund att somna. Och det är så skönt att bara blunda lite just då. Bara lite. Snark!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.