I ett då, nu och sen.

Vad mörkt det är ute och klockan är inte mer än halv fyra.
Jag har jobbat och varit på Ikea och lämnat tillbaka hyllorna som var fel. Vad bra att de tar emot saker även om de är uppackade och ihopskruvade. Nu ska jag bara dit en sista gång till och hämta rätt delar. Tur att Ikea ligger ganska nära jobbet då. Sen ska jag inte handla möbler till jobbet igen! Nä! Mina arbetskamrater har varit fulla av sympati och ställt upp för mig här. De är så himla bra!
Jag har varit gladare idag. Jag fick ett mejl i morse som piggade upp mig betydligt. Och jag svarade med en inbjudan till en konsert. Jag kan inte få mer än ett nej. Det är en man som jag drömde om för ett tag sedan. I drömmen var vi ute på en… dejt. Konstigt va! Så jag måste ju fråga nu!
Det känns lite bakvänt att snart göra mig i ordning för att åka till stan i mörkret. Kvällen verkar redan vara här. Men klockan säger eftermiddag. Danskakursen väntar. Den vill jag inte missa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.