Ordning och reda idag?

Så har jag förändrat något på jobbet och tagit ansvar för sånt jag bara måste fixa. Det känns jättebra. Skönt att jag kan göra så. Att ha inflytande över sitt arbete är viktigt.
Idag har jag skrivit och följt en lista och strukit punter där, allteftersom jag tagit tag i saker och praktiska ting. Jag har även sett elever redovisa vikingatid och varit ute i skogen och varit ansvarig för pinnbrödsgrillning. Jag är hur trött som helst nu.
Också hemma har jag varit duktig. Jag har handlat mat och sand till kisse och femton kilo godis. Nja, kanske inte så mycket, men ändå! Tröst till mig då. Jag köpte ett kilo små, lite omogna svenska tomater för 17 kr med. Mums! Jag har tagit ett avslappnande bad och smaskat framför tv:n medan tvättmaskinen var igång. Något mer nyttigt än så, lär inte bli gjort. Men visst, jag behöver fixa vinterdäcken till bilen och slänga skrot i källaren så att jag kan komma fram till däcken. Det står på listan nu i alla fall.
Idag har jag tyckt det är skönt att vara hemma och ensam. Jag måste inte prata med någon. Jag kan vara i tystnaden. Ingen behöver komma med synpunkter om hur jag lever mitt liv här hemma och tycka något om vad jag behöver göra. Bara skönt, idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.