Nya djur till samlingen!

Lite planlöst går jag runt och tar fram sånt som jag ska ha med mig till Norrland. Och inte glömma nycklarna! På skolmässan köpte jag ett par billiga spel och så de här djuren. Jag är hopplöst förtjust i dessa plastdjur, nu köpte jag en svan, en panter och en bisonoxe, bra att ha, eller hur!
Dessutom hittade jag små fåglar som man tryckte på och som kvittrade fint. En taltrast kom jag hem med såklart då!
Fynd från Skolmässan.

Det har varit en sån bra kväll härhemma med. Jag har fått goa mejl och känner mig glad i hågen. Har ingen stress med att packa. Har lediga dagar att se fram emot i mitt fina hus. Jag förstår ett och annat med mig själv också efter att ha tagit tag i ett dilemma jag har, på Familjekonstellationen igår. Gamla mönster spökar och blir lite tydliga för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.