Gå runt-dag och packa-dag.

Idag blir en lite annorlunda dag. Jag ska på skolmässan. Trängas. Gå runt. Handla roliga saker, fast bara om det är billigt. Samla kataloger. Få ont i fötterna. Kanske träffa gamla kollegor. Träffa mina arbetskamrater. Äta lunch. Ha möte. Ja, det är mycket man kan göra en sån här arbetsdag.
Sedan åker jag hem och vilar. Ska börja packa idag. Så lite som möjligt ska med upp till Norrland. Inte som i somras, när jag tog med en massa extra ”bra-att ha-saker”. Kisse ska med. Kattlådan. Och lite till. Böcker. Jag har mycket att läsa. Jag har inte bytt till vinterdäck. Det är ju dumt av mig att åka utan det kanske. Jag ser att det ska bli mildväder hela veckan. Och jag ska inte resa på natten. Ska åka nya motorvägen förbi Uppsala för första gången hela sträckan. Den kommer jag tjäna in tid på, minst en halvtimme, hoppas jag.
Jag känner mig glad och förväntansfull. Vågar jag vara det? Det blir som det blir. Allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.