Igår var en tråkig dag, idag vet jag inget om.

Igår hade jag så helt tråkigt. Jag gjorde saker hela dagen och hade det ändå hur tråkigt som helst. Tvättade gardiner och missade att de inte skulle centrifugeras. De fick ränder. Trist! Och att sedan sy de förstörda gardinerna kändes ju inte särskilt uppmuntrande. Hoppas att mina arbetskamrater kan förlåta min miss, annars blir det kallt där… Jag skrev min danskaläxa, om en dansk kulturpersonlighet. Jag valde Anne Linnet. Såklart. Och lyssnade på henne sen resten av dagen. Sångerna väcker gamla minnen i mig, jag kommer i en stämning som känns… trist! Allt som jag önskade och som inte blev. Jag ville fördriva tiden med att se på tv och det orkade jag inte heller. Spelade in på videon istället och läste och skrev. Pratade med mina barn. Handlade. Städade lite. Sydde klart en till gardin till skolan. Gjorde en massa annat med. Fick en inbjudan till teater. Fint! Och ändå blir rubriken för gårdagen ett stort TRÅKIGT!
Idag är en ny dag. Jag får middagsgäster. Än så länge står jag ut. Annars får jag väl ha det tråkigt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.