Stackars kisse! Stackars mig!

Kom hem efter en tolv och en kvarts timmar lång arbetsdag. Åkte 7.30 hemifrån. Kom hem 20.40. Dock inte helt utmattad. Jag blev det, när jag upptäckte kattpinket innanför dörren. Undrar om jag klev i det med?
Katten jamar och är helt uttråkad. Han har inget roligt kattliv alls, när jag är borta så långa dagar. Det var en lång vecka för honom förra veckan med. Han vill bara äta och äta. Ständigt hungrig. Låter med höga, missnöjda jamningar. Och jag måste lyssna på det. Suck! Och leka med honom, vare sig jag är road av det eller inte. Fast jag blir glad av att se honom fara omkring med. Det blir jag. Utan kisse skulle jag ha ett alldeles för tomt liv här hemma.
Jag vill ju egentligen bara att han ska bli lite gladare, utan att behöva tröstäta. (Jag känner igen det symptomet!) Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna hjälpa honom. Jag måste kanske ta och beställa tid hos veterinären för en hälsokontroll för honom. Tänk om jag skulle beställa tid hos doktorn till mig med? Det är lite synd om oss båda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.