Söndagsplock…

Det är söndagsförmiddag och allt är lugnt. Jag ska ut idag och hälsa på en vän på rehabiliteringshemmet.
Nyss strök jag kläder och vips hade jag fem ”nya” par byxor att använda. Jag hittade också mina svarta jeans i en hög. Jag hade glömt att jag hade dem. De sitter som smäck. Och magen putar ut ovanför. På jobbet har jag bara gått i blåjeansen de sista veckorna. Jag är inte fåfäng i alla fall… Jo det är jag, lite då och då. Jag har ingen att vara fåfäng med liksom. Magen är ju inte direkt snygg att gå omkring med. Hade jag varit kär, då skulle jag möjligen bli motiverad att göra något, men nu spelar det mindre roll. Min uthållighet att göra något åt min övervikt, är kort.
Jag ska sy gardiner till jobbet. Jag har sytt gardinen till logopedrummet igår. Idag ska jag sy mina. Randiga. Massor av färger. Ovanliga för att vara i min smak. Blir det inte bra, då får jag byta ut dem sen.
Sen vet jag inte så mycket mer. Inspelad tv från i natt. Korsord. Danskan. Diska. Läsa. Ha ont i magen. Vila. Forbrydelsen på DR1 ikväll. En del saker är lättare att sätta igång med och göra klart än annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.