Idag, en torsdag.

Det är en riktigt ansträngande vecka det här, med många sena arbetsdagar. Dessutom har jag värk i kroppen nästan jämt. Ibland tänker jag att jag möjligen behöver gå till doktorn. Det gör jag inte. Jag har inget förtroende för varken läkare eller försäkringskassa. Eller så vänjer jag mig vid att ha det så här. Endera. Mår inte tillräckligt dåligt i alla fall.
Torsdag. Jobba. Gå hem så tidigt som möjligt. Ska hem och lämna bilen bara och sen ta tåget in till stan. Det blir ännu en lång dag borta. Men idag handlar det om mig och mina intressen. Gestalt. Danskan. Det blir bra. Jag ska gå andra vägar i stan än jag brukar idag.
Jag är så nöjd med att dikter av Rumi kommit på plats på diktsidan! Då glömmer jag bort allt annat! Glömmer bort att jag måste gå till jobbet. Nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.