Grå morgon.

Jag var vaken rätt länge på morgonsidan, kisse väckte mig vid halv 4-tiden. När klockan ringer kl 6, vaknar jag utan att känna någon större entusiasm och glädje. Jag hade drömt något som jag nu har glömt. Sen kommer jag på den briljanta idén att ta med lite mjölk i en termos i dag till mitt förmiddagste. Vi har inget kylskåp än i vårt skolhus. Jag har druckit te med gammal torrmjölk i. Inte särskilt trevligt. Med färsk mjölk i blir det mycket bättre!
Det blir en lång dag i skolan idag. Vi ska till Ikea på eftermiddagen och i bästa fall ha det trevligt där. Jag ska handla en klocka, papperskorg, gardiner och gardinstång till mitt arbetsrum.
Jag vet ju att bara jag kommer upp och börjar dagen så brukar det oftast bli bra. Särskilt med eleverna. De är alltid bäst! Och jag mår lite bättre med förkylningen med. Den här tunga känslan inuti mig ger väl med sig så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.