Ljus!

Min första tanke i morse var: Jag kan göra vad jag vill! Jag är fri att bestämma över min tid. Det är en god känsla, som jag tycker om.
Kravlöst och fritt åkte jag iväg till Gnesta på en konstrunda och köpte en tavla jag tidigare har sett på konstnärens hemsida. Det är Lars Berg som har målat den och tavlan heter ”Porträtt av en låga”. Tavlan är magnifik. Den har talat till mig sedan jag såg den första gången. Idag så är den min, att ta hand om. Ljuset brinner med en stadig låga.
Bilden ger en vink om hur den ser ut, lite suddig här.

Porträtt av en låga av Lars Berg.

2 svar på ”Ljus!

  1. Hej Dana! Tack för ditt ateljébesök igår. Det känns gott att du nu har tagit över förvaltarskapet av ”lågan”; som en existentiell påminnelse om att allt ”vandrar vidare”, medan energin består. Inget går förlorat, det bara förvandlas i nuets eviga famn.
    Varma hälsningar,
    Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.