Beslut eller inte.

beskrivning

Näe! Vad sjutton ska jag göra på jullovet? Har planer, men vete tusan om jag har lust till det. Helst skulle jag vilja ta bilen och ge mig ut på en långtur. Kanske till Danmark. Inte så särskilt originellt bara. Vore Skagen och Göteborg originellare kanske? Varför inte resa någonstans där jag aldrig varit? Bornholm? Eller för länge sen Öland eller Gotland? Skulle jag hinna ner till Tyskland om jag gasar på? Från Danmark är det väl inte så långt dit heller.
Hm… jag får se. Gran eller inte? Resa eller inte?
Ett vet jag, jag reser inte norrut i år. Och jag reser inte till Norge. Men vem vet? Till Finland! Eller England! Frankrike! Italien! Spanien! Marocko! Det vore ju häftigt, på ett vanligt jullov. Oj oj!
Kan man hänga upp lampor i tallarna till glädje, så kan jag väl fantisera fritt. Eller hur!

beskrivning beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.