Klippa gräs.

Nu börjar klippa gräset-säsongen. Det är både tungt och härligt. Om jag hade råd skulle jag investera i en klipprobot. Det får stå överst på önskelistan nu. Jag får så himla ont i händerna av att dra på gräsklipparen, även om jag inte blir sjuk av onda. Dessutom är det nog mer miljövänligt med en batteridriven elgräsklippare än en bensindriven klippare.

beskrivning

Jag ska inte bara titta ner i jorden när jag är ute i min trädgård,
utan också titta upp mot himlen. Vara i mina polariteter här. Mellan himmel och jord.
”En del av mig tillhör himlen. En del av mig tillhör jorden. Här är jag!”

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.