Föreningsliv.

beskrivning

Jag har i många år varit medlem i den ideella föreningen för Lekarbetspedagogerna. I år har jag tagit ett kliv fram där och är föreningens kassör i två år framöver. Det blir ett sätt att ”betala tillbaka” för alla år jag varit med där. Matte var nog mitt värsta ämne i skolan, så därför blev jag kassör? Man kan ju undra…
Dessutom har jag i flera år varit medlem i SFFL, numera omdöpt till STOL? STIL? SITS? Eller nåt liknande. Vad var det nu det hette? Ingen aning. Och jag kan inte hitta den på nätet heller. Puts väck! Nå, den finns, fast jag inte hittar den. En förening för språkutveckling. För pedagoger och logopeder. Ungefär så. Där betalar jag bara medlemsavgiften och åker på tvådagarskonferens, oftast varje år.
Och så är jag nybliven medlem i Svensk Förening för Systemiska Konstellationer, SFSK. Jag var med på årsmötet idag. En ovanlig luststyrd förening som hela tiden lyssnar in vad som händer. Mötet blev ibland som en organisationskonstellation. Intressant och flytande. Den ser jag fram emot att vara med i och gå på konstellationscafé och lära mer. Kanske vill jag utbilda mig i det här, när livet omkring mig är lite lugnare. Det är inget nytt för mig, har känt till och varit med då och då i femton års tid ungefär. Fint att det finns en förening och passionerade människor.
Jag börjar bli inspirerad att ta mig en heldag snart och ställa upp en konstellation igen. Det var länge sen. Vad känns på banan att ta upp i så fall? Tja… får fundera på det.
Nu ska jag inte gå med i fler föreningar, tre får räcka!

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.