Överraskningar!

Det var en konstig dag idag och än är den inte slut…
Först har jag svårt att börja dagen. Kanske har det med att göra att jag haft så tråkigt i helgen. Så kommer ett par vänner på oväntat besök och vi äter lunch ihop. Å så bra det är med vänner! Sen har jag energi och åker till soptippen med lite mer skräp. Hämtar ett fönster hos glasmästaren och han byter spegelglas på en gammal spegel jag har, nu är den fin igen. Så ringer min bror och vill prata lite. Det händer inte ofta. Och sen får jag ett lååångt mejl från en annan vän.
Hantverkaren kom förbi och jag fick gjort det sista på väggen och jag har sagt till om de felaktiga fönsterblecken. Ja, de ska bytas. Det är bara så att det blev fel. Och det ska rättas till. Skönt att jag vågade säga till och stå för det. Jag känner mig lättad.
Och nu har jag skrapat en bit på hörnet som är omålat. Och jag pratar högt med jultomten:
– Snälla jultomten! Jag önskar mig någon som kan hjälpa mig med att göra klart det här!
Nu är det ju långt till jul. Jag har nog inte tid att vänta på julklappar. Och det är ju så att jag är som en gammal, seg arbetshäst. Jag kämpar vidare…
Och som tröst till att jag jobbar på, så har jag köpt en burk provfärg till hallen. Väggen ska bli xxxxxxx. Det ska bli jätteroligt att måla väggen där.
Jag har verkligen känt mig rik idag! Så här kan tydligen en dag i mitt liv vara, helt oväntat bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.