Hm… varför gick jag upp idag?

Idag är ingen bra dag. Jag kunde lika gärna ha legat kvar i sängen och unnat mig en ledig dag. Jag gick ut för att måla, trots motståndet jag känner. Så målade jag ett tag. Sen på en minut öppnade sig himlen och det ösregnade och jag fick snabbt ta mig ner med färg och penslar och allt.
Målningen hänger över mig som ett stort, tungt krav. Bara att ta på mig målarkläder får mig att bli riktigt tung och motsträvig. Nu orkar jag inte mer! Jag vill bara protestera. Smita. Förtränga.
Det handlar om tre dagar till. Tre futtiga dagar, utan regn. Jag är så nära att bli i stort sett klar. Jag vet inte hur jag ska få kraft till att göra färdigt när jag känner det så här nu. Gode Gud, ge mig kraft och styrka att orka avsluta det jag har satt igång. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.