Källargolvdag.

Murat golv i källaren.

Idag är en mulen, blåsig och gråkall sommardag. Har ingen större lust att göra något. Bättre att se på när andra jobbar. Min hjälpare i nöden har cementerat igen en bit av golvet, så att jag kan använda den läckande tvättmaskinen igen. Jag ska bara ta på lite flytspackel ovanpå sen. Det kan jag nog klara. Att cementera själv skulle jag inte klarat av. En säck finbetong kunde jag inte ens lyfta. Den väger 25 kg. Det gick åt fyra såna säckar.
Idag händer nog bara lite. Taklisten, den gamla som sparades vid rivningen, ska sättas upp igen, skrapad och grundmålad igår. En bit av den slängdes tyvärr i containern av misstag vid rivningen. Jag har köpt en ersättningsbit idag. Hoppas ingen ser att den är smalare… Får se om jag kommer upp på byggnadsställningen idag i kylan. Tror inte det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.