Listiga jag!

Förhoppningsvis sista listan på mitt väggbytarprojekt är skriven! Hurra! Och så ska jag bara göra det som står där med… Ha ha… en ren barnlek: måla, måla och måla, skrapa och spackla och måla! Det roligaste är i alla fall att få det helt klart. Måla sista omgången. Stryka ett streck över uppgifterna på listan. Kryssa i rutor. Skriva OK. Klart! Sitta på kvällarna och glo på väggen. Och på listan. Vara nöjd.
Idag fortsatte jag att lyssna på daVincikoden, som jag började lyssna om på i våras. Den är jättebra att måla till.
Jag har mina beroenden att hålla upp med också och jag är glad för varje dag som går. Möjligen behöver jag sen nya vanor och bättre beroenden för att släppa de gamla. Just nu är det lättare att avstå helt. Pendeln har slagit över till andra sidan. Polariteten. Har inget mellanläge. Det är ett antingen eller som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.