Antagningsbesked!

Alltså va! Jag ska läsa danska i höst! En deltidskurs på kvällstid på universitetet. Jag har aldrig varit där förr, vet knappt var det ligger ens en gång. Även om jag har en fil kand i specialpedagogik så har jag aldrig läst en endaste poäng på universitet. Ha! Jag ska läsa danska! Jag ska läsa danska! Hör vad jag sjunger! Nu har jag förhoppningsvis något glädjefyllt att se fram emot till hösten. Det behöver jag.
En till STOR glädje, är att Mike ska börja läsa han med, fast i Borås. Nu tar han ett stort kliv till att bli bibliotekarie, ett yrke som kan passa som handen i handsken för honom.
Nu finns det tre studerande i min gamla familj. Undrar vem som blir klar först? Inte jag i alla fall. Jag har alltid något nytt att lära.
Jag sitter här i mina målarkläder och skriver. En del saker lär jag mig aldrig: att måla bara i särskilda målarkläder! Idag har jag fått mer färg på min röda fleecetröja. Vit färg. Javisst ja, rött och vitt = danskt!

2 svar på ”Antagningsbesked!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.