Vill-ligga-kvar-i-sängen-hela-dagen-dag idag.

Jag har ont i magen och gråter för minsta lilla motgång. Jag bet sönder en bit av en hörntand igår kväll. Det regnade i morse mot väggen som ligger bar, öppen för väder och vind. Det räcker för att få mig helt ur balans. Jag drog för gardinerna då så jag slapp se dropparna på rutan. Jag blir som en struts och vill stoppa huvudet i sanden. Gör det ett tag med. Då sover jag lite till, läser veckotidningar, löser sudoku, läser dikter, översätter lite och längtar.
Snart blir det Sommar på radion. Då kan jag passa på att diska. Kanske orkar jag baka en äppelkaka med.
I morgon kommer containern bort från gården. I morgon kommer hantverkaren börja jobba på väggen. I morgon kanske allt vänder igen.
Dessutom är det löjligt att se efter om jag har fått mejl. Det får jag inte. Svårt att sluta se efter, för jag är Beroende och har Abstinens.
Här är containern:

Container full av byggskräp och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.