Flytta till landet! Idag!

Så är det morgon, den första sommarlovsdagen!
I hallen står min packning.
Det är sommarsolståndet idag. Konstigt att jag ska vara borta resten av sommaren.
Det är väldigt sent att sluta terminen så här. Det var bättre förr helt klart! Det var inte så här det skulle vara med lärarnas förlängda arbetstid på sommaren, att den skulle användas till flyttningar. Nej, det skulle vara till kompetensutveckling. Det händer aldrig. Vi blev helt klart lurade och sommarlovet blev två veckor kortare. Det märks. Jag hör hur bitter jag låter…Och det hjälper inte ett skit att vara det.
Micke har pratat med kisse om att han ska bli utekatt igen. Jag vet inte om han har fattat än. Tror inte det. Kisse blir uppiggad av att saker står på andra ställen och att det blir förändringar. Kanske kan jag lära mig något av honom…
Hoppas, hoppas att allt kommer gå bra med rivningen av väggen och bygget av den nya.
Hoppas, hoppas att jag kommer ha det bra i min lilla tillvaro i norr.
Hoppas, hoppas att jag får vinna en miljonvinst i sommar på Lotto.
”Oviss är tingens värld.” Det är ett nytt uttryck jag lärt mig av en bekant. Så får det vara med både ett och annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.