Klar med PIM.

beskrivning

Äntligen! är jag klar med min tredje PIM-stjärna! Det har tagit sin tid och det brann i knutarna, eftersom projektet skulle avslutas. Jag har haft mycket ont i magen för det här. En både rolig och utvecklande uppgift, som har varit krävande. Nu är jag klar! Toppen! Tjoho!
PIM är en satsning från Skolverket, för att personal och chefer i skolan ska utveckla sina praktiska it- och mediakunskaper. Det finns upp till fem stjärnor. Jag behöver bara ha tre och kunna:
– göra en inbjudan med bilder och med olika textstorlekar och redigerat på ett trevligt sätt. Att kunna låsa fast bilder minns jag att jag lärde mig. Då.
– göra en powerpointpresentation med bilder och ljud.
– göra ett bildspel, redigera det, spela in ljud, lägga till musik, göra en startbild med ett bildredigeringsprogram. Det kunde handla om ett pedagogiskt minne.
Åååååå, så skönt att äntligen vara klar. En nästan treårig cirkel är sluten. Tre cirklar i den stora cirkeln är gjorda.
Nu kan jag gå vidare med mitt liv och vara fri att göra vad jag vill med mina kunskaper. Jag är glad för det jag kan nu. Jag är absolut inte fullärd. Jag har bara skrapat på ytan av något, som möjligen kan fascinera en del människor som gillar teknik och media.
Jag kan lägga en ram runt en bild till exempel nu. Här är en bild på min fina kissemisse, som jag saknar jättemycket. Bäst att öva mig så jag inte glömmer bort vad jag lärt mig…

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.