Ginkväll!

Äntligen fredag och jag dricker veckans första gin. Bra gjort att hålla mig utan gin i hela fem dagar! Det kan ha att göra med att jag slocknat varje eftermiddag av sjukdom och trötthet med…
Micke ska laga mat ikväll och jag ser fram emot en god middag. Tänk att han vill pyssla om mig! Det får han.
Jag har packat nästan klart i skolan. Lite är kvar för jag ska jobba i tre dagar till. Något ska jag ju ha att göra då. Jag ska sitta med på intervjuer för att anställa en ny klasslärare. Hoppas inga fler slutar. Jag vill ha kvar mina arbetskamrater. Jag har ett sommarbrev att skriva till eleverna i en av klasserna med. Och lite till.
Nu är det helg. Inte tänka på skolan. Inte tänka heller. Inte mejla någon. Inte vara ledsen eller arg. En del säger att hjärnan inte förstår ordet ”inte”. I så fall har jag redan kommit på avvägar. Nej! Jag ska ta och städa istället. Göra något praktiskt. Dricka gin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.