Gott.

Söndag, söndag. Vaknar tidigt som jag brukar göra. Går bara upp för att väga mig.
Idag visar vågen ännu ett hekto mindre. Så bra! Kommer jag ner till en ny kilosiffra i morgon tro? Hoppas.
Jag är en viktväktare som tagit semester i flera år. Under våren har jag insett att semestern är slut nu. Jag behöver komma ner i en mer hälsosam vikt. Ibland är det annat som behöver göras innan. Och det har jag gjort nu. Motiverad och inspirerad är jag på väg, igen. Sommaren blir en utmaning. Det blir nog ingen rosévinssommar, det är bäst att inse det redan nu. Men glass är ok. Och små chokladpuddingar. Och en och annan Tupla om jag hittar det. Absolut scones med russin i. Och små tablettaskar med viol.
Dagens planerade båttur blev inställd p g a regnet. Vädret är inget vi råder över. I morgon simning. Då är det ok med vatten. Till och med en förutsättning.
Jag tycker inte om när andra ställer in och lämnar återbud. Så det är bäst att jag själv lever upp till att göra det jag lovat. Hoppas jag är sån oftast. På tisdag till kören. Gode Gud låt min röst bli mer stabil. Att återigen lämna återbud till körövningen är helt otänkbart. Konsert på söndag. S:t Eskilsmässan av Boo Egebjer. Jag var med på uruppförandet 2004. Såklart vill jag sjunga den igen. I ett himmelskt lyckorus.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.