Presenter och blommor till fröken!

En av de bästa sakerna med att vara lärare är att få uppskattning för sitt arbete från barn och föräldrar. Just till avslutningen visar sig uppskattningen ofta genom presenter. Som talpedagog kan man ofta bli bortglömd och då uppskattar jag desto mer att bli ihågkommen.
Jag fick en rolig kattmugg, en fin blomma i kruka, en ros, två buketter, en skön sjal från Bolivia, en söt saftkanna i glas, sött svartvinbärsvin från Estland, ett gnistrande armband, en miniatyrroskruka och fina kort.
Det känns som det är julafton, sa barnen. Jag håller med! Det var verkligen fröknarnas julafton!
Här är en bild på både mina och Mickes blommor som vi fick idag.

Blommor från avslutningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.