Söndagsskoj.

beskrivning

Vad jag är glad över vintern och sällskap ut på skridskoisen. Idag åkte vi på sjön, jättebra plogat och bänkar att sitta på och byta till skridskor nära isen.
Jag lärde mig simma i den här sjön. Och elefantberget är fint att titta på både på sommaren och vintern. När jag var liten pratades det mycket om att det fanns fladdermöss i grottan. Jag har aldrig sett något där. Men läskigt var det att komma nära simmandes. Ibland simmade jag rätt över sjön. Det var simtävlingar där med. Och hopptävlingar när det fanns ett hopptorn på gamla badplatsen, där bakom mig på bilden. Jag vågade aldrig hoppa från femman. Från trean hoppade jag nog ett par gånger. Läskigt var det. Jag var nog en hoppkruka. Men aldrig en badkruka.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.