Mera blommor och lite av varje.

beskrivning

Jag älskar blommor. Och ett sätt att hålla hoppet om en vår igång, är att njuta blommor. De här har öppnat sig så vackert och spretar med yttersta spetsarna på blombladen. Så fint!

Isen ligger i Saltsjöbaden. Tänk att ett islagt vatten vid ångbåtsbrygga är så orört i vintern. Och så välbesökt på sommaren. När jag var liten var jag på Gåsö. Där fick jag vara underbara sommarveckor och höra klucket mot stranden, fiska, ro, vara i ett båthus med alla dofter av trä. Jag var där i vuxen ålder för flera år sedan. Det var inte samma sak. Barndomens somrar försvinner och lever bara kvar i minnet sen.

beskrivning

Huset där tåget kraschade i Saltsjöbaden, är nu stöttat och tåget borta. Jag förstår fortfarande inte att man får bygga hus så nära ett stopp. Undrar om någon vill bo där igen.

beskrivning

Ute är det snöigt och runt noll eller några minusgrader. Igår var jag ute på stan och gick på café. Fastlagstisdag. Jag har ätit alldeles för många semlor i år och liknar en semla nu. Annars brukar det högst bli en.

Tittar på ett amerikanskt program om mobbning i skolan. Jag har ont när jag ser plågade barn och deras föräldrar. Skulden läggs på barnen själva. Det är ett sätt att hantera det på. Men det duger inte. Inte alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.