God söndag!

en svalörtsmatta
Inte visste jag att svalört kan breda ut sig så här på en gräsmatta… Så vackert! Fast kanske inte om min ex-granne vill ha en gräsmatta där hellre. Möjligen är det mitt fel att den har spridit sig dit. Jag tog in en tuva till min äng, när jag bodde där förut. Är det den som har flyttat sig? Antagligen.
Vilken fin dag det var idag. Jag var aktiv som jag inte varit på lång tid. Cyklade till cykelaffären och fick hjälp med att fixa handbromsen. Nu lärde jag mig ett sätt att lossa den utan att sabba bromsen.
Väl där i affären kom jag på att jag behövde nya springskor, för jag vill börja röra på mig igen, snart. Här är de! Och ja, jag är en märkesfreak! Jag har stort nöje av min iPod med. Härligt att lyssna på musik ute igen.
Jag är nöjd med min dag. Jag har pratat med en okänd tant om besvär med cyklar. Jag har fått hjälp att fixa min. Jag träffade tre gamla grannar och fick goda pratstunder med dem. Jag fick gräslök där och har nyss ätit sill och potatis med gräddfil och gräslök. Mums!
nya springskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.